Webinaaritallenne: Digiajan liiketoimintamahdollisuudet

Lataa itsellesi Digiajan liiketoimintamahdollisuudet -webinaarin tallenne ja katso se kun sinulle parhaiten sopii!

Hyvä/paha digitalisaatio on jo täällä - eikä yksikään toimiala ole turvassa. Monelle bisnekselle digitalisoituva maailma tarjoaa kuitenkin iskun paikan liiketoiminnan kehittämisen muodossa.

Ihmiset ja yritykset ovat usein juurtuneet tietynlaisiin toimintatapoihin, joista osa istuu tiukemmassa kuin toiset. Digitalisaation puhaltamia muutoksen tuulia on kuitenkin havaittavissa. Siinä missä edustusauto ennen ostettiin marssimalla lippulaivaliikkeeseen ja valitsemalla mieleinen, nyt esimerkiksi Audin ja Teslan verkkosivuilla voi itse klikkailla kasaan itselleen mieluisen kokoonpanon.

Vastaavia ja vieläkin rohkeampia uudistuksia voisi toteuttaa lähes millä tahansa toimialalla, mutta liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksia tai kokonaan uusia bisnesmalleja ei noin vain "löydetä" - niitä pitää etsiä. 

Tässä webinaarissa ollaan juurikin uusien liiketoimintamahdollisuuksien jäljillä. Mikäli palvelumuotoilu, uudet digitaaliset liiketoimintamahdollisuudet tai aloitteen tempaaminen muuttuvassa maailmassa kiinnostavat, lataa linkki tallenteeseen ja presentaatioon sähköpostiisi!

Asiantuntijat

Valve_2017_People_Square_BW_Marius_Lönrot_WEB.jpg

Marius Lönnrot

Co-founder & Sr Designer, Valve

Elämäntyö Grand Onella palkittu ja Valveen perustajiin lukeutuva Marius Lönnrot on kehittänyt monien Valveen asiakkaiden liiketoimintaa ja muotoillut uusia digitaalisia palveluita. 

Valve_2017_People_Square_BW_Tarja_Lähdemäki_WEB.jpg

Tarja Lähdemäki

Business Opportunity Executive, Valve

Tarja Lähdemäki auttaa Valveen nykyisiä ja tulevia asiakkaita tunnistamaan digitalisaation mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä.

BW_Katri_Kantola_neliö.png

Katri Kantola

Marketing Manager, Valve

Keskustelua johtaa Valveen markkinoinnista vastaava Katri Kantola.

  

 

Tilaa materiaalit sähköpostiisi