Webinaaritallenne: Luovuus perustuu totuuksiin

Yhteistyössä mainostoimisto Folkin kanssa järjestetyn Luovuus-webinaarin tallenne on nyt ladattavissa. Webinaarissa esiteltiin muun muassa Folkin resepti vaikuttavan ja ennen kaikkea tuloksellisen markkinointiviestinnän luomiseksi, joten täytä oheinen lomake ja poimi vinkit talteen!

Folk Finland on Valve-perheeseen kuuluva alan palkintopöytiä putsannut luovan suunnittelun erikoisjoukko. Folkin toimitusjohtajalla Tommilla ja luovalla johtajalla Markolla tunnetusti riittää sanottavaa - Tommi esimerkiksi raottaa sanaista arkkuaan viikottain Markkinointi & Mainonta -lehden alla ilmestyvässä Laihon Klinikka -blogissaan. Yksi näyte herrain vauhdikkaista ideoista on esimerkiksi Folkstock: stereotyyppisille kuvapankkikuville irvaileva vaihtoehtoinen kokoelma stockifotoja, joissa kliseisyys on käännetty kaakkoon ja malleina Folkin värikäs joukko. Folstock-otoksia on hyödynnetty tälläkin sivulla.

Marko Vuorensola avaa webinaarin aihetta seuraavasti: "Kaikki starttaa insightista. Eli sen piilevän, mutta itsestään selvän oivalluksen etsinnästä, joka on totta. Kiteytyksestä, jonka jokainen kohderyhmäläinen tunnistaa ja jonka ympärille voidaan rakentaa tunteisiin vetoavaa, merkityksellistä ja vaikuttavaa markkinointiviestintää."

Asiantuntijat

Tommi Laiho.jpg

Tommi Laiho

CEO, Folk Finland

Tommi Laiho toimii Folkin toimitusjohtajana ja pitää MarMain alla Laihon Klinikka -nimistä blogia. CEO:n vastuista huolimatta Tommi on aktiivisesti mukana asiakastyössä ideoimassa luovia markkinointikonsepteja.

Marko Vuorensola

Marko Vuorensola

Executive Creative Director, Folk Finland

Folkin luovalla johtajalla Marko Vuorensolalla on Midaan kosketus markkinointiviestintään: hänen töitään on palkittu maailman arvostetuimmissa mainoskilpailuissa aina Cannes Lionsista London International Advertising Awardsiin.

BW_Katri_Kantola_neliö.png

Katri Kantola

Marketing Manager, Valve

Valveen markkinointipäällikkö Katri Kantola toimii totuttuun tapaan webinaarin hostina.

  

 

Tilaa webinaarin tallenne sähköpostiisi