Webinaaritallenne: Markkinoinnin automaatio

Webinaaritallennen "Markkinoinnin automaatio"on ladattavissa. Täytä yhteystietosi ja katso webinaari, kun sinulle parhaiten sopii!

Järjestimme alkusyksystä 2017 markkinointi- ja myyntijohtajille suunnatun  webinaarisarjan "Modernin B2B-myynnin ja markkinoinnin rakennuspalikat". Tarkoituksenamme on tuoda  myynti- ja markkinointijohto (digi)ajantasalle esittelemällä nykyaikaisen myynnin ja markkinoinnin strategisia kulmakiviä.

Sarjan neljännessä webinaarissa keskitymme markkinoinnin automaatioon, joka on muutaman viime vuoden ajan ollut digimarkkinoinnin kuumimpia aiheita. Markkinointiautomaatiojärjestelmä on modernin myynti- ja markkinointiorganisaation korvaamaton komentokeskus. Monissa yrityksissä teknologia on jo arkipäivää, mutta moni organisaatio on vasta suunnitteluasteella, jos silläkään.

Kerromme webinaarissa tiiviisti, mitä (digi)aikaansa seuraavan yritysjohdon tulee aiheesta tietää. Tilaa linkki tallenteeseen ja presentaatioon täyttämällä yhteystietosi!

Asiantuntijat

Joonas Rinne

Joonas Rinne

Digital Evangelist, Valve

Joonas Rinne auttaa Valveen asiakkaita hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia markkinoinnin ja yleisesti liiketoiminnan näkökulmasta.

Arttu_Tuuppa_mustavalko.png

Arttu Tuuppa

Inbound Marketing Specialist, Valve

Arttu Tuuppa, webinaarin toinen asiantuntija, työskentelee Valveella markkinoinnin ja myynnin parissa vastaten mm. markkinoinnin automaatiosta.

BW_Katri_Kantola_neliö.png

Katri Kantola

Marketing Manager, Valve

Keskustelua johtaa Valveen markkinoinnista vastaava Katri Kantola.

  

 

TILAA MATERIAALIT SÄHKÖPOSTIISI