Webinaaritallenne: Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli

Webinaaritallenne: Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli on katsottavissa silloin kun sinulle parhaiten sopii! Saat linkin tallenteeseen ja esitykseen sähköpostiisi täyttämällä oheisen lomakkeen.

Järjestimme alkusyksystä 2017 markkinointi- ja myyntijohtajille suunnatun  webinaarisarjan "Modernin B2B-myynnin ja markkinoinnin rakennuspalikat". Tarkoituksenamme on tuoda  myynti- ja markkinointijohto (digi)ajantasalle esittelemällä nykyaikaisen myynnin ja markkinoinnin strategisia kulmakiviä.

Myynnin ja markkinoinnin yhteistyössä on aina parannettavaa. Parhaimmillaan funktioiden yhteistyö on tiivistä, kuumista liideistä hoidetaan kaupat kotiin hyvällä prosentilla ja mikäli myyntisaumaa ei ollutkaan, palautetaan liidi markkinoinnin lämmiteltäväksi. Miten tälläinen öljytty tuloskoneisto rakennetaan? Tähän ja muihin kysymyksiin vastaamme webinaarissa, lataa tallenne katsottavaksesi!

Asiantuntijat

Valve_Jorma_Maaninka

Jorma Maaninka

CEO, Valve

Valvetta jo vuosia menestyksekkäästi luotsannut Jorma Maaninka toimi aiemmin muun muassa Soneran yrityspalveluiden myyntijohtajana.

Valve_Joonas_Rinne

Joonas Rinne

Digital Evangelist, Valve

Joonas Rinne auttaa Valveen asiakkaita hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia markkinoinnin ja yleisesti liiketoiminnan näkökulmasta.

Valve_Katri_Kantola

Katri Kantola

Marketing Manager, Valve

Keskustelua johtaa Valveen markkinoinnista vastaava Katri Kantola.

  

 

Lataa materiaalit sähköpostiisi